Alanyaspor’un Tek Golle Kazandığı Maç!

Turuncu-yeşilli takım, Palandöken Yüksek İrtifa Sahası’nda oynanan karşılaşmaya Ertuğrul Taşkıran, Nuno Lima, Furkan Bayır, Florent Hadergjonaj, Jure Balkovec, Efecan Karaca, Yusuf Özdemir, Nicolas Janvier, Richard Coelho, Serdar Dursun, Duvan Cordova ilk 11’i ile başladı. Mücadelenin ilk yarısı golsüz eşitlikle tamamlandı. Alanyaspor’a galibiyeti getiren gol 74. dakikada Jure Balkovec’ten geldi. Akdeniz ekibi, bu sonuçla birlikte kamp dönemlerinde yaptığı dördüncü maçında ilk galibiyeti almış oldu.

Alanyaspor, ilk maçında Hatayspor ile 1-1 berabere kalırken, Bodrumspor’a 5-2, Pendikspor’a ise 4-1 mağlup olmuştu. Bu galibiyetle moralleri yükselen takım, yeni sezon öncesi önemli bir zafer elde etmiş oldu. Maçta keyif veren anları fotoğraflayan Gurkan Balcı’nın çektiği görüntüler ise Alanyaspor taraftarlarının beğenisini kazandı.

Alanyaspor’un sezon öncesi hazırlık maçlarındaki performansları takımın lig öncesi form durumu hakkında ipuçları veriyor. Taraftarlar yeni sezona umutla bakarken, teknik heyet ve futbolcular da galibiyet serisini sürdürme hedefiyle çalışmalarını sürdürüyorlar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir