ATSO Meclisi, Ali Bahar’ı konuşmak üzere toplandı – İlçeler

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) binası ve meclis salonu, geçtiğimiz günlerde Ali Bahar’ın fotoğraflarıyla donatılarak düzenlenen anma töreniyle gündeme geldi. Törende, ATSO Meclis Başkanı Ahmet Öztürk, ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Hacısüleyman ve diğer yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyeleri Ali Bahar’ı anlattı. Ali Bahar’ın ailesi ve yakınları da törene katıldı. Meclis Başkanı Ahmet Öztürk, Ali Bahar’ı çok sevdiği ve önemsediği meclis koltuğunda anmak istediklerini belirtirken, Bahar’ın liderlik vasıflarını ve Antalya için yaptıklarını vurguladı.

Yönetim kurulunda ATSO’nun yeni başkanı seçilen Yusuf Hacısüleyman da, Ali Bahar’ın kaybının büyük bir boşluk yarattığını ve onun vizyoner liderliği altında Antalya’nın ticaret ve sanayi alanında nasıl yükseldiğine tanık olduklarını ifade etti. Hacısüleyman, Ali Bahar’ın cesur ve kararlı tutumuyla ATSO’nun ve Antalya’nın geleceğine yön verdiğini söyledi.

Ali Bahar’ın liderlik ve değerlerini vurgulayan Hacısüleyman, “ATSO ne iş yapar?” sorusuna en iyi cevabın Ali Bahar olduğunu belirtti. Bahar’ın bıraktığı mirasın değerler ve öğretiler olduğunu ifade eden Hacısüleyman, onun sevgi ve heyecan dolu yaklaşımının asla unutulmayacağını dile getirdi.

Ali Bahar’ın yakınlarından Berkay Bahar, abisinin her zaman sevgi dolu bir lider olduğunu ve etrafındaki insanları bir arada tutan sevgisiyle tanındığını aktardı. Ayrıca, Bahar’ın ölümüyle ilgili duygularını ve ailenin yaşadığı acıyı paylaşırken, onun mirasının sonsuza dek yaşayacağını vurguladı.

Ali Bahar’ın kuzeni Serkan Bahar da, Ali Bahar’ın mirasının kendilerine rehberlik edeceğini ve onun öğretileriyle Antalya’nın daha da ilerleyeceğini belirtti. Bahar’ın vasiyeti olan ‘Küsmeyeceğiz, kızmayacağız, gitmeyeceğiz’ sözünü hatırlatan Serkan Bahar, Ali Bahar’ın sevgi ve birlik mesajını her zaman yaşatacaklarını ifade etti.

Törenin ardından mevlit okutuldu ve Vali Hulusi Şahin’in de katıldığı birçok seveni Ali Bahar için dualar okudu. Ali Bahar’ın anısının yaşatılacağına vurgu yapılırken, onun liderlik ve sevgi dolu yaklaşımının her zaman hatırlanacağı belirtildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir