Ankara’daki İş İnsanlarının İlçelere Yapacağı Çıkarmalar

BAKSİFED Başkanı Mustafa Cengiz liderliğindeki heyet, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Numan Kurtulmuş ile bir araya geldi. Daha sonra Cumhur İttifakı’nın Antalya, Burdur ve Isparta milletvekilleriyle toplantı düzenlendi. Heyet, ayrıca CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve CHP’nin Antalya, Burdur ve Isparta milletvekilleriyle görüştü.

Milletvekilleriyle birlikte Sokak Hayvanları Yasası ve Eğitim Yasası üzerine detaylı bir fikir alışverişi gerçekleştirildi. Antalya Genç İş İnsanları Derneği Başkanı Ercan Yavaş ise Cumhur İttifakı ve CHP milletvekillerine görüşlerini aktardı. Yavaş, eğitim yasasının ülkenin geleceğini belirlediğini vurgulayarak, bu konuda detaylı ve özenli bir çalışmanın önemli olduğunu belirtti.

Hayvan hakları yasası konusunda da değerlendirmelerde bulunan Ercan Yavaş, gelişmiş ülkelerin uygulamalarını referans alarak sokak hayvanlarının kontrolsüz üremesine karşı hızlı ve kapsamlı önlemler alınması gerektiğini ifade etti.

BAKSİFED heyeti, ziyaretin ardından Anıtkabir’i ziyaret ederek Ulu Önder’in manevi huzuruna çıkarak mozoleye çelenk sundu ve Ankara ziyaretini tamamladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir