Serik FK’dan transfer bombaları! 4 yeni oyuncu kadroya katıldı

Serik Futbol Kulübü, 2023-2024 sezonu için hazırlıklarını hızlandırarak transfer atağına geçti. Geçen sezonda ligden düşmekten sadece 1 puanla kurtulan Antalya temsilcisi, yeni sezon öncesinde transfer çalışmalarını hızlandırdı. TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele edecek olan Serik Futbol Kulübü, 4 oyuncuyu kadrosuna kattı. 35 yaşındaki sol kanat Erhan Çelenk, 34 yaşındaki sol kanat Cem Ekinci, 33 yaşındaki stoper Feyyaz Belen ve 20 yaşındaki sağ bek Bilal Ceylan’ın transferleri resmiyet kazandı.

Kulüp, bu oyuncularla 2 yıllık sözleşme imzaladı. Kulübün sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada, “Erhan Çelenk, Cem Ekinci, Feyyaz Belen ve Bilal Ceylan ile 2 yıllık sözleşme imzaladık. Oyuncularımıza Serik Futbol Kulübü forması altında başarılar dileriz.” denildi. Transfer edilen oyuncuların takımlarında önemli süreler alarak tecrübe kazandığı belirtildi.

Erhan Çelenk, geçen sezon Bucaspor formasıyla 31 maça çıkarken 9 gol atıp 1 asist yapma başarısı gösterdi. Cem Ekinci ise Kocaelispor’da 24 maçta 2 gol atarken toplamda 897 dakika sahada kaldı. Feyyaz Belen, Menemen Futbol Kulübü’nde 26 maçta 3 gol atarken 1.900 dakika forma giydi. Genç oyuncu Bilal Ceylan ise Karşıyaka’da kiralık olarak geçirdiği sezonunda 22 maçta 3 gol atarak 1.384 dakika sahada kaldı.

Serik Futbol Kulübü, yeni sezon öncesinde yaptığı transferlerle gücüne güç katarak başarı hedefliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir