Paris’e Olimpiyatlar için Heyecanla Yola Çıktı

Tokyo 2020’de olduğu gibi heyecan dolu bir olimpiyat yolculuğuna çıkan Artistik Cimnastik Erkek Milli Takımı, Antalya’da gerçekleştirdiği son hazırlık kampını tamamladı. Başantrenör Yılmaz Göktekin önderliğindeki milli sporcular Ferhat Arıcan, İbrahim Çolak, Ahmet Önder, Adem Asil ve Emre Dodanlı, Antalya Havalimanı CİP salonunda düzenlenen uğurlama töreni ile Paris yolcusu oldu. Türkiye Cimnastik Federasyonu Başkanı Suat Çelen, Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan ve diğer yetkililerin katıldığı törende duygusal anlar yaşandı.

Federasyon Başkanı Suat Çelen, gazetecilere yaptığı açıklamada, Antalya’da verimli bir kamp dönemi geçirdiklerini ve olimpiyatlar için coşkulu bir şekilde hazırlandıklarını belirtti. Sporcuların İstanbul aktarmalı olarak Paris’e uğurlandığını dile getiren Çelen, “Milli sporcularımız Tokyo 2020’de olduğu gibi ülkemizi en iyi şekilde temsil edecekler. Artistik Cimnastik Milli Takımı, Türkiye tarihinde ilk defa olimpiyat oyunlarında ilk 12’ye girerek büyük bir başarı elde etti. Bu, ülkemizin cimnastik alanında geldiği noktayı gösteriyor. Sporcularımızın başarısı için dualarımız onlarla” şeklinde konuştu.

Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan ise milli sporcuları uğurlamanın gurur ve mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, başarılar diledi. Ay-yıldızlı kafile, İstanbul üzerinden Fransa’ya hareket edecek ve olimpiyat heyecanıyla dolu günler için hazır durumda.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir