Fatih Tekke’nin liderlik ipuçlarıyla sporcular için kılavuz oluşturmak

Türkiye Futbol Federasyonu Futbol Gelişim Direktörlüğü, Temmuz ayında Erzurum’da düzenlediği antrenör eğitim programlarında UEFA B 38.2 ve UEFA B 41.2 aşamalarıyla başarılı bir şekilde devam ediyor. Bu kapsamda Alanyaspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, “İletişim ve Liderlik” konulu bir söyleşide aday antrenörlerle bir araya geldi. Tekke, futbol felsefesi, iletişim kanalları, liderlik tarzı ve insan değerleri üzerine verdiği cevaplarla tecrübelerini paylaştı.

Futbol Gelişim Direktörü Oğuz Çetin, eğitim programlarının yeni metodoloji çerçevesinde “Gerçek Temelli”, “Akıcı Oyun İçinde” ve “Aday Antrenör Odaklı” olarak düzenlendiğini belirtti. Çetin, konuk konuşmacılara yer vererek tecrübelerin ve bilginin paylaşılmasının önemine vurgu yaptı.

Programın sonunda antrenör eğitimcileri, Alanyaspor Teknik Direktörü Fatih Tekke’ye A Milli Takım forması hediye etti. Erzurum’da gerçekleşen eğitimlerde UEFA Antrenör Eğitim Programları Sorumlusu Osman Üstünel ve diğer antrenör eğitimcileri görev aldı. Bu başarılı organizasyon Türkiye Futbol Federasyonu’nun antrenörlük eğitimlerine verdiği önemi ve kaliteyi bir kez daha ortaya koydu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir