MATSO Başkanı Güngör’den ilçelerdeki vatandaşlara 15 Temmuz mesajı

Başkan Güngör, 15 Temmuz darbe girişiminin ülkenin refahını, özgürlüğünü, demokrasisini ve ekonomisini hedef aldığını belirterek, Türk halkının o gece milli irade dışında hiçbir seçeneğe boyun eğmeyeceğini gösterdiğini vurguladı. Güngör, bu hain girişimin, darbenin ötesinde bir işgal girişimi olduğunu ifade etti. “FETÖ tarafından gerçekleştirilen bu hain darbe girişiminden 8 yıl sonra hala unutmadık” diyen Güngör, Türk halkının bu saldırı karşısında gösterdiği kahramanlığı ve dayanışmayı vurguladı.

Güngör, Mustafa Kemal Atatürk’ün “Hâkimiyet, kayıtsız şartsız milletindir” ilkesini benimseyerek demokrasiyi savunmaya devam edeceklerini belirtti. Ülkenin birliği, kardeşliği ve demokrasisine karşı olan her türlü tehdide karşı duracaklarını söyleyen Güngör, Türk iş dünyası olarak da birlik ve beraberlik içinde çalışmaya devam edeceklerini dile getirdi.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nü kutladıkları bugünde, şehitleri ve gazileri rahmetle anarak onlara minnet duyduklarını belirten Güngör, vatanı için canını feda eden kahramanların her zaman gururla hatırlanacağını ifade etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir