Xiaomi 14T’in sırları açığa çıkıyor: İşte merak uyandıran özellikler

Xiaomi, yeni Xiaomi 14T serisini tanıtmak için hazırlıklarını sürdürüyor. Tayland’ın NBTC sertifikasyon veritabanında ortaya çıkan global varyant, Xiaomi 14T Pro’nun bazı özelliklerini gözler önüne seriyor. Model numarası ve telefonun adı doğrulandığı gibi cihaz, GSM, WCDMA, LTE ve NR bağlantı desteğine sahip olacak.

Ek bilgilere göre, Camera FV-5 veritabanından elde edilen bilgilere göre, ana arka kameranın f/1.6 diyafram açıklığına, 12.6MP piksel birleştirme özelliğine ve Optik Görüntü Sabitleme (OIS) özelliğine sahip olacağı belirtiliyor. 12.6MP çözünürlükle piksel birleştirme, telefonun 50MP ana sensöre sahip olacağını işaret ediyor. Selfie kamerasının f/2.0 diyafram açıklığına sahip olacağı ve 8.1MP piksel birleştirme özelliğine sahip olacağı tahmin ediliyor. Ayrıca, Xiaomi’nin amiral gemisi modellerine benzer şekilde Leica markalama iş birliği görülebilir.

Xiaomi 14T Pro’nun, 4nm işlem sürecine sahip MediaTek Dimensity 9300 işlemci ile geleceği bekleniyor. Bu işlemci, 3.25GHz hızında bir Cortex-X4 çekirdeği, 2.85GHz hızında üç Cortex-X4 çekirdeği, 2.0GHz hızında dört Cortex-A720 çekirdeği ve Mali-G720 Immortalis MP12 GPU içeriyor.

Özellikle, 14T serisinin Xiaomi’nin T serisinde kablosuz şarj desteğine sahip ilk model olması bekleniyor. Önceki raporlar, Xiaomi 14T serisinin Tianma tarafından tedarik edilen ekranlarla gelmesinin planlandığını belirtmişti.

Xiaomi’nin T serisi genellikle standart ve Pro modellerini işlemcileri ile ayırıyor. Hem 13T hem de 13T Pro, benzer kamera ve batarya kapasitelerine sahipti. Benzer şekilde, 14T serisinde de benzer bir model ayrımı olması bekleniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir