Antalyaspor ve Konyaaltı Belediyesi işbirliği için protokol imzalandı – Spor

Antalyaspor ile Konyaaltı Belediyesi arasında yeni bir protokol imzalandı. Antalya’nın Hasan Subaşı Tesisleri’nde gerçekleştirilen imza töreninde, Kulübün Başkanı Av. Aziz Çetin ve Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan öncülüğünde yapılan protokol, sporun Konyaaltı bölgesinde geniş kitlelere ulaşmasını sağlamayı, sağlıklı yaşamı teşvik etmeyi ve geleceğin yıldız sporcularını keşfetmeyi amaçlıyor.

Törene, kulübün başkan vekili Mustafa Türker ve yönetim kurulu üyeleri Caner Canıtez, Levent Küçük Çolak, Ahmet Butgül, Selin Tezel, Mutlan Erdem katıldı. Antalyaspor Genel Müdürü Burcu Zaman ve Konyaaltı Belediyesi Spor İşleri Müdürü İclal Çakır da törende yer aldı. Protokol, sadece sporla sınırlı kalmayıp, gençlerin sporla iç içe büyümelerine olanak sağlayacak etkinlikleri de içeriyor.

İmzaların atılmasının ardından Başkan Aziz Çetin, Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan’a Antalyaspor’un simgesi olan akrep temalı özel bir plaket takdim etti. Daha sonra her iki başkan ve beraberindekiler, Antalyaspor’un tesislerini gezerek, son dönemde yapılan yenileme çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Antalyaspor Futbol Akademisi Direktörü Ferda Ramanlı eşliğinde yapılan gezide, tesislerdeki gelişmeler yerinde incelenirken, bu işbirliğinin gelecekte daha büyük projelere vesile olacağı ifade edildi. Ziyaret, toplu hatıra fotoğrafı çekimiyle son buldu. Bu önemli işbirliği sporun yaygınlaşması ve gençlerin spora teşvik edilmesine büyük katkı sağlayacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir