Kotan: Konyaaltı İlçesi’nde Birlikte Yönetim Yolunda

Konyaaltı Belediyesi, ilçe sınırları içerisindeki 39 mahallede temel hizmetlerin yanı sıra kültür-sanat ve esnaf dostu etkinlikler düzenlemeye devam ediyor. Yaz aylarında Konyaaltı’nın yaylalarında festivaller düzenleyen belediye, ünlü Çakırlar Sosyete Pazarı’nda köy kahvaltısı ve gözlemelerle dolu bir şenlik düzenledi. Yerel sanatçıların konseriyle başlayan etkinlik, Antalya Büyükşehir Belediyesi İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı Türk Halk Müziği Korosu konseri ve Konyaaltı Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu’nun gösterisiyle devam etti.

Halk oyunları gösterisinin ardından sahneye çıkan Sanatçı Özlem Şahin’in yöresel şarkılarıyla şenlik alanında yöresel oyunlar oynayan yüzlerce vatandaş, unutulmaz bir akşam yaşadı. Şenliğe CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı, CHP Antalya Milletvekili Aliye Coşar, CHP Konyaaltı İlçe Başkanı Demet Gündüz, CHP Döşemealtı İlçe Başkanı Veli Çot, muhtarlar ve STK başkanları da katıldı. Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan, vatandaşların sorunlarını dinleyip onlarla sohbet etti ve yöresel oyunlara eşlik etti. Başkan Kotan, Çakırlar bölgesindeki şenliğin geleneksel hale gelmesini ve gözleme kültürünün daha geniş kitlelere tanıtılmasını amaçladıklarını belirtti.

Belediye Başkanı Cem Kotan, şenliğin esnafın talepleri doğrultusunda düzenlendiğini ve Konyaaltı’nı birlikte yönetme sözlerini tutmaya devam edeceklerini vurguladı. Katılımcılara, misafirlere ve desteğini esirgemeyen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e teşekkür etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir