Serikspor Kulübü, Antalya’da Spor Faaliyetlerine Destek Verdi

Serikspor FK Başkan Vekili Halil Deligöz ve yönetim kurulu üyeleri, Serik ilçesinde çeşitli ziyaretlerde bulundu. Ziyaretler kapsamında Kaymakam Cemal Şahin, Belediye Başkanı Kadir Kumbul, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Ali Duman, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mevlüt Özen gibi isimlerle bir araya geldiler. Aynı zamanda ATSO Temsilcisi Görkem Ulutaş, siyasi parti başkanları ve esnaf odaları başkanları da ziyaret edildi.

Ziyaretler sırasında Serikspor FK forması hediye eden Halil Deligöz ve beraberindeki heyet, ilçenin spor kulübüne verdikleri destekten bahsetti. Serikspor FK Yönetim Kurulu Başkan Vekili Halil Deligöz, kulübün yeni olduğunu ve güçlü bir kadroya sahip olduklarını ifade etti. İlk haftalarda uyum sorunu yaşadıklarını ancak bu süreci atlattıklarını belirten Deligöz, taraftarlarının desteğiyle bu sezon şampiyon olmak istediklerini vurguladı.

Deligöz, takımın önümüzdeki haftalarda kendi sahasında oynayacağı Giresun ve Buca maçlarına tüm ilçe halkını davet etti. Taraftarların, takımı destekleyerek motivasyon kaynağı olacağını belirten Deligöz, pazar günü oynanacak Giresun maçında taraftarların tribünde yer almasını beklediklerini söyledi. Bu zorlu yolda taraftarların desteğinin önemine vurgu yapan Deligöz, ilçe halkını Serikspor FK’yı desteklemeye çağırdı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir