MG’nin Yüksek Performanslı Turbo Hibrit Motorlu Yeni HS Modeli İçin Ön Siparişler Başladı – Kaçırmayın!

Türkiye’de Ekim Ayında Yollara Çıkacak Yeni Nesil MG HS’in Fiyatı Açıklandı

İlk teslimatların ardından ekim ayında Türkiye’ye gelmesi planlanan yenilikçi MG HS’in satış fiyatı 2 milyon 90 bin TL olarak duyuruldu. Yeni HS PHEV modeli, uzun menzili, yüksek kapasiteli bataryası, turbo motoru ve büyüyen boyutlarıyla dikkat çekiyor. Tasarımında SAIC’in teknoloji gücünü yansıtan özellikler bulunan bu araç, hibrit modeller arasında iddialı bir konuma sahip olacak.

MG markasının temsilcisi Doğan Trend Otomotiv, yeni nesil HS PHEV modelinin Türkiye’deki satışına hazırlanırken, aracın ön satışı 2 milyon 90 bin TL’den başladı. “Hibritin Turbosu” olarak nitelendirilen bu model, elektrikli motoruyla şehir içinde yakıt tüketmeden yol alabilmesi, toplamda 1000 km’yi aşan menzili ve ultra düşük yakıt tüketimiyle öne çıkıyor. SAIC Londra Dizayn Ofisi’nde geliştirilen Yeni HS PHEV, tasarımındaki detaylarla diğer modellerden ayrılıyor ve daha teknolojik bir görünüm sunuyor.

Aracın yakıt verimliliği ve performansı da dikkat çekici. 21.4 kWsa kapasiteli bataryası ve 55 litrelik yakıt deposuyla 1000 km üzerinde menzile ulaşabilen HS PHEV, 100 km’yi elektrikli olarak katedebilme özelliğiyle öne çıkıyor. Yeni nesil yazılımı sayesinde 339 beygir güç üretebilen araç, günlük kullanımda ekonomik bir sürüş deneyimi sunuyor.

HS PHEV, premium ve sade tasarımıyla dikkat çekerken, iç mekanda sessiz bir sürüş keyfi vadediyor. Yüksek teknolojik donanım seviyesiyle de öne çıkan araç, kullanıcılarına konforlu ve güvenli bir sürüş deneyimi sunmayı hedefliyor. Gelişmiş güvenlik sistemleriyle donatılan araç, yarı otonom sürüşe imkan tanıyor ve çeşitli sürücü destek sistemleriyle güvenliği ön planda tutuyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir