Kemer’de ilçeler, Zafer Bayramı coşkusuna katılıyor

Kemer’de 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusu büyük bir katılımla kutlandı. Kemer Belediyesi önünde başlayan fener alayına, Kaymakam Ahmet Solmaz, Cumhuriyet Başsavcısı Gamze Almalı, Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ve eşi Fikriye Topaloğlu, Jandarma Komutanı Binbaşı Ömer Seyhan, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile birlikte vatandaşlar da katıldı. Liman Caddesi’nden Kemer Cumhuriyet Meydanı’na yürüyen vatandaşlar, ellerindeki meşalelerle Türk bayraklarını sallayarak coşkulu bir kutlama yaşadılar.

Kutlamalar kapsamında Kemer Belediyesi Gençlik Bando ve Orkestrası sevilen eserleri seslendirirken, yerli ve yabancı tatilciler de etkinliklere katıldı. Belediye tarafından düzenlenen sünnet şöleninde 97 çocuk sünnet edilerek Kaymakam Solmaz, Başkan Topaloğlu ve meclis üyeleri ile hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Kutlamaların renkli geçmesinde Necati ve Saykolar grubunun sahne alması da etkili oldu. Grup, yaklaşık 3 saat boyunca sevilen şarkıları seslendirirken, konser alanındakiler de şarkılara eşlik ederek cep telefonlarını ışıklandırmalarıyla renkli bir atmosfer oluşturdular. Başkan Topaloğlu, etkinlikte yaptığı konuşmada 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir