Yeni AirPods 4: Teknolojik Özellikleri ve Fiyatı İle Tanıtıldı

ABD merkezli teknoloji devi Apple’ın düzenlediği Glowtime etkinliği, birçok yeni ürünün tanıtımına ev sahipliği yaptı. Etkinlikte en çok merak edilen cihazlardan biri de şirketin 4. nesil AirPods modeli oldu. Kablosuz kulaklık sektörünün öncülerinden olan Apple, AirPods 4 modelinde birçok yeni özellikle kullanıcılarını karşılıyor. Modelin özellikleri ve fiyatı ise şöyle:

AirPods 4 modeli, bas performansıyla müzik keyfini arttırıyor. Ayrıca arka alandaki sesleri algılayıp karşı tarafa aktarabilen cihaz, telefon görüşmelerinde berrak bir ses deneyimi sunuyor. Aktif gürültü engelleme özelliğiyle de dikkat çeken model, toplantılar ve telefon görüşmeleri için ideal bir seçenek sunuyor.

AirPods 4, 30 saate kadar pil ömrüyle uzun süreli kullanım imkanı sağlıyor. Siri entegrasyonu sayesinde baş hareketlerinizle komut verebilme özelliği de bulunan cihaz, kullanıcılarına pratik bir deneyim sunuyor.

AirPods 4’ün standart sürümü 129 dolar, aktif gürültü engelleme özelliğine sahip versiyonun fiyatı ise 179 dolar olarak belirlendi. Apple’ın bu yeni kulaklık modeli, kullanıcıların beklentilerini karşılayacak birçok özellikle donatılmış gibi gözüküyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir