Serik Spor Takımı bir maçta yine berabere kaldı

TFF 2. Lig’in 2. haftasında Serik Futbol Kulübü, Somaspor’u konuk etti. Serik İsmail Oğan Stadı’nda oynanan maç, ev sahibi ekibin seyircisiz oynadığı cezası nedeniyle dikkat çekti. Karşılaşmaya hızlı başlayan Serik Futbol Kulübü, 11. dakikada Cem Ekinci’nin golüyle 1-0 öne geçti. İlk yarıyı 1-0 önde tamamlayan ev sahibi takım, rakibine karşı üstün bir performans sergiledi.

İkinci yarıda oyuncu değişiklikleriyle sahaya çıkan Somaspor, 70. dakikada Kamil Fidan’ın attığı golle beraberliği yakaladı. Maçın geri kalanında başka gol olmayınca, Serik Futbol Kulübü sahadan 1 puanla ayrıldı. Antalya temsilcisi, ilk haftada Ankara Demirspor karşısında da 1 puan almıştı. Aldığı bu yeni puanla birlikte takım, 8. sıraya yükselerek ligdeki konumunu güçlendirdi.

Serik Futbol Kulübü, gelecek haçta Diyarbekirspor deplasmanına konuk olacak. Maç günü ve saati ise 14 Eylül Cumartesi günü, saat 15.30 olarak belirlendi. Takım, bu zorlu mücadeleye hazırlanırken taraftarların da desteğini arkasına alarak galibiyet için sahaya çıkacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir