Samsung’s glasses-free 3D gaming monitors are capturing huge interest

Samsung Electronics, Gamescom 2024’te göz kamaştıran bir performans sergiledi. Standlarında, yeni Odyssey 3D ve Odyssey G6, G8 ve G9 serisi üstün segment oyun monitörlerini tanıttılar. Gamescom 2024, dünyanın en büyük oyun fuarlarından biri olarak, donanım, yazılım ve oyun içeriği üreticilerinin yanı sıra 1.400’den fazla katılımcıyı ağırladı.

Samsung Electronics Görsel Ekran İş Birimi Kurumsal İş Ekibi Başkan Yardımcısı Hoon Chung, şunları belirtti: “Dünyanın en büyük oyun fuarlarından biri olan Gamescom’da gözlüksüz 3D oyun monitörümüzü tanıtabilmek bizi heyecanlandırıyor. Samsung olarak, oyun deneyimini geliştiren en yeni teknolojileri sürekli olarak takip ederek premium oyun monitörü pazarında liderliği sürdürmeye kararlıyız.”

Odyssey 3D, kullanıcılarına gözlüksüz bir 3D deneyimi sunan yenilikçi bir ürün. Göz İzleme ve Görünüm Haritalama teknolojisi ile donatılan Odyssey 3D, 2D içeriğinden gerçekçi 3D görüntüler oluşturuyor. Monitor, 2D ve 3D modları arasında kolayca geçiş yapabilme özelliğine sahip olmasının yanı sıra, yüksek performans sağlayan teknik özelliklere sahip.

Samsung’un standında, önde gelen oyun geliştiricileriyle iş birliği yaparak katılımcılara özel deneyimler sunuldu. Ziyaretçiler, en yeni Odyssey oyun monitörlerini deneyimleme fırsatı yakalarken aynı zamanda merakla beklenen oyunları da önceden deneyimleme imkanı buldular.

Samsung, Odyssey OLED serisine üç yeni model ekleyerek portföyünü genişletti. Yeni modeller, yüksek çözünürlük, geniş ekran oranı ve hızlı tepki süreleri gibi özelliklerle oyun tutkunlarına daha fazla seçenek sunuyor. Samsung, global oyun monitörü pazarında beş yıl üst üste liderliği sürdürerek sektördeki başarısını devam ettiriyor. Bu yılın ilk çeyreğinde de %20,6’lık küresel pazar payı ile zirvedeki yerini koruyan Samsung, Avrupa oyun monitörü pazarında da lider konumda bulunuyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir