MATSO, Manavgat’a Kızılay kan alma birimini sabitledi: İlçelerde hizmet açıldı

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO), Manavgat’a sabit bir Kızılay kan alma birimi kazandırıyor. Eski Manavgat Kaymakamlığı bahçesinde yapılacak olan birimin zemin çalışmaları tamamlandı. MATSO Başkanı Seydi Tahsin Güngör, başkan yardımcıları Ali Özen ve Anıl Bahar ile birlikte birim için incelemelerde bulundu. Güngör, Manavgat için Kızılay kan alma biriminin açılmasının önemli olduğunu vurgulayarak, kent için büyük bir sorunun çözümüne öncülük ettiklerini belirtti.

Manavgat’a sabit bir Kızılay kan alma biriminin gerekliliğine dikkat çeken Başkan Güngör, önce seyyar birimle hizmet verildiğini ancak bu yöntemin yetersiz kaldığını söyledi. Bu noktada üyelerden ve halktan gelen talepleri dikkate alarak birim için çaba sarf ettiklerini ifade eden Güngör, Manavgat’a bu hizmeti kazandırmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

MATSO olarak Kızılay’a başvurarak birimin kurulması için destek verdiklerini açıklayan Güngör, yapılacak sabit kan alma biriminin Manavgat için büyük bir kolaylık sağlayacağını söyledi. Güngör, birimin inşaatının tamamlanmasıyla birlikte hizmete başlayacağını ve bu konuda destek veren tüm kurum ve kişilere teşekkür etti.

Kan alma biriminin yapılacağı bölgede işletmeciler de bu hizmetin Manavgat’a kazandırılmasından dolayı memnuniyetlerini dile getirdi. Hastaların kan ihtiyacı durumunda yaşanan sıkıntıları çözecek olan bu birimin önemine vurgu yapan işletmeciler, MATSO ve proje sahiplerine teşekkür ettiler.

MATSO’nun öncülüğünde yapılacak olan sabit Kızılay kan alma biriminin, Manavgat halkına büyük kolaylık ve rahatlık sağlayacağı belirtilirken, bu önemli hizmetin kente kazandırılması için destek verenlere teşekkürler sunuldu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir