Başkentli ve Antalyalı gençler, Likya Gençlik Değişimi ile ilçelerde buluştu

Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen Likya Şehirlerarası Gençlik Değişimi Programı’nın ikinci ayağı olan ‘Cumhuriyet Buluşması’, Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkent Gençlik Meclisi ile Antalya Büyükşehir Belediyesi Gençlik Kampı ve Eğitim Merkezi’nde gerçekleşti. Program kapsamında 50 genç, üç gün boyunca atölye çalışmaları, kültür gezileri, eğlenceli oyunlar ve toplantılara katıldı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin başlattığı proje, uluslararası değişim projelerini yerel düzeye indirerek Türkiye genelinde büyük bir etki yarattı. Başkent Gençlik Meclisi Başkanı Halil Ecer, Antalya’daki programın önemine vurgu yaparak gençlerin yerel karar alma süreçlerine katılımını ve gençlik politikalarının geliştirilmesini ele aldıklarını belirtti.

Başkent Gençlik Meclisi üyesi ve üniversite öğrencisi Cansu Ertuğ ise programın çok değerli ve verimli olduğunu ifade ederek, Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne ev sahipliği için teşekkürlerini iletti. Gençlerin gençlik politikaları ve deneyimlerini paylaşma fırsatı bulduğu etkinlik, katılımcılar arasında büyük heyecan yarattı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir