Aziz Çetin, hukuki süreci başlatıyor – Spor yaşamı devam edecek

Antalyaspor Kulübü Başkanı Aziz Çetin, Antalya Biriketçiler, Nalburiyeciler, İnşaat Malzemecileri ve Hafriyatçılar Esnaf Odası Başkanı Özgür Bucaklı’nın suçlamalarına sert bir şekilde cevap verdi. Çetin, düzenlediği basın toplantısında Bucaklı’nın Antalyaspor hakkında CİMER’e yaptığı şikayetlerin haksız ve mesnetsiz olduğunu belirtti. Ayrıca, Bucaklı’nın kulübe mali destek sağladığı iddialarını yalanlayarak sadece eski borçlara mahsuben 9 bin TL gönderildiğini söyledi.

Çetin, Bucaklı’nın tüm suçlamalarını bilinçli ve planlı olduğunu iddia ederek, ismi dahi doğru yazamayan Bucaklı’nın Antalyaspor’un maçlarına gelmediğini ancak formayı giyip poz verdiğini belirtti. Çetin, bu saldırıların seçimi kaybetmiş kişilerin kulübü hedef aldığını savundu ve Antalyaspor’u korumak adına gerekli önlemleri alacaklarını vurguladı.

Ayrıca, hafriyat gelirleriyle ilgili çıkan iddialara da açıklık getiren Çetin, belediye ile yapılan protokollerin yasal olduğunu belirtti. Bunun yanı sıra, denetim firmaları ve şeffaflık konusuna da değinen Çetin, kulübün maddi anlamda zorlanmasına rağmen başarıyla aşıldığını dile getirdi.

Hafriyat işleriyle ilgili Büyükşehir Belediyesi bünyesinde kurulan şirket ve Antalyaspor Hafriyat Madencilik Ltd. Şti. hakkında da bilgi veren Çetin, hisse dağılımıyla kulübe önemli gelir sağlandığını ifade etti. Çetin, Antalyaspor’un menfaatleri için mücadele edeceklerini ve şeffaflık ilkesine bağlı kalacaklarını sözlerine ekledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir