Apple’ın 9 Eylül etkinliğinde tanıtması beklenen ürünlerin tam listesi

Teknoloji dünyasının devleri arasında yer alan Apple, yeni iPhone modelleri için geri sayıma başladı. Şirketin 9 Eylül tarihinde düzenleyeceği etkinlik merakla bekleniyor.

Apple’ın yeni etkinlik tarihini açıklamasıyla birlikte heyecan dorukta. Daha önce sızdırılan bilgilere göre etkinliğin 10 Eylül’de yapılacağı iddia edilmişti ancak resmi açıklama ile bu tarihin 9 Eylül olduğu belirtildi. Peki, etkinlikte neler tanıtılacak?

Etkinliğin odak noktası tabii ki yeni iPhone modelleri olacak. Apple, ilk olarak iPhone 16, iPhone 16 Plus, iPhone 16 Pro ve iPhone 16 Pro Max modellerini tanıtacak. Bunun yanı sıra Apple’ın yeni akıllı saati Apple Watch Series X ve Apple Watch Ultra 3’ü de tanıtması bekleniyor.

Son sızıntılara göre, Apple’ın uygun fiyatlı Vision Pro modelini de tanıtması bekleniyor ancak bu bilgi henüz doğrulanmış değil. Yazılım tarafında ise Apple AI adı verilen yapay zeka desteği büyük bir sürpriz olacak. Apple, kullanıcılara bu yapay zeka desteğiyle ne gibi yenilikler sunacağını etkinlikte gösterecek.

Bu yapay zeka desteğinin mevcut iPhone modellerine gelip gelmeyeceği ise etkinlikte açıklığa kavuşacak. Etkinlik ayrıca YouTube üzerinden canlı olarak yayınlanacak. Herkesin merakla beklediği Apple etkinliği için geri sayım başladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir