OSB’ler İlçelerde Yeni İmar Planlarına Onay Aldı

Manavgat Organize Sanayi Bölgesi (OSB), haftalık olağan yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Toplantı sonrasında açıklama yapan Manavgat OSB Başkanı Seydi Tahsin Güngör, OSB’nin imar planlarının Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı İmar Komisyonu’nda 5 Ağustos’ta geçtiğini belirtti. İmar planının onay aşamasında olduğunu dile getiren Başkan Güngör, OSB’nin kurulum sürecinin zaman aldığını vurguladı.

Başkan Güngör, tarım dışı kullanım izni sürecinin 7 ay sürdüğünü ve bakanlık onayını 17 Temmuz’da aldıklarını açıkladı. Sağlık koruma bandı sürecinde OSB’ye 110 dönüm alan kazandıklarını belirten Başkan Güngör, bu alanın 40 yeni tesisin kurulumuna olanak sağlayacağını ifade etti.

Manavgat OSB’nin ekonomik yapıya katkı sağlayacağını belirten Başkan Güngör, işletmelerin faaliyete geçmesiyle kentin ekonomisinin çeşitleneceğini ve istihdamın artacağını söyledi. Güngör, yaptığı açıklamada, OSB’nin tarım ve turizme değer katacağını ve Manavgat ekonomisini güçlendireceğini sözlerine ekledi.

Başkan Güngör, desteklerinden dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bakanlara, milletvekillerine, kurum ve kuruluşlara teşekkür ederek açıklamalarını sonlandırdı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir