Antalya’da Spor Topluluğu Dayanışmasıyla Birlik ve Beraberlik

Antalyaspor ve Kepez Belediyespor kulüplerinin başkanları, gençlerin sporla buluşması ve yeteneklerinin gelişimi için dayanışma mesajı vermek amacıyla bir araya geldi. Kepez Belediyespor Kulübü Başkanı Emin Akçay, Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe ve yönetim kurulu üyeleri Levent Ördek ve Yener Yıldırım’ı ağırladı.

Boztepe, Akçay’a yeni görevinde başarı dileklerini ileterek, üzerinde ismi olan ve futbolcuların imzasını taşıyan bir forma hediye etti. Akçay ise Antalyaspor heyetine nazik ziyaretleri için teşekkür etti. İki kulübün başkanı, şehirdeki gençlerin sporla buluşması ve yeteneklerinin gelişimi için birlikte çalışmaya kararlı olduklarını vurgulayarak ortak projeler ve iş birliğiyle Antalya futboluna katkı sağlamayı hedeflediklerini belirttiler.

Genç yeteneklerin keşfedilmesi ve spor kültürünün yaygınlaştırılması için her iki kulübün daha fazla sorumluluk alacağını ifade eden başkanlar, Antalya’nın en büyük iki spor kulübü olarak birlikte hareket etme kararlılıklarını pekiştirdiler. Bu dayanışma ve iş birliğiyle, şehirdeki gençlerin sporla buluşması ve yeteneklerinin gelişimi için önemli adımlar atılacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir