Kepez Kültür Festivali’nde İlçeler Arasında Heyecanlı Bir Bilim Şovu

Kepez Belediyesi’nin düzenlediği Kültür Festivali, her gün farklı etkinliklerle binlerce ziyaretçiyi ağırlıyor. Festivalde müzik, sinema, çocuk etkinlikleri, tiyatro ve yöresel etkinlikler bir araya geliyor. Antalyalılar ünlü sanatçıların sahne performanslarıyla eğlenceli vakit geçirme fırsatı buluyor.

Festival kapsamında Kepez Belediyesi’ne bağlı Antalya Bilim Merkezi de ziyaretçilere ‘Bilim Şov’ ile unutulmaz bir deneyim yaşattı. Çocukların ilgiyle izlediği şovda, yanardağ, sıvı azot, kurubuz, damacana, el yakmayan ateş, sis makinesi, köpük makinesi, hava makinesi, fildişi macunu deneyleri sergilendi. Her deney 45 dakikalık gösteri ile izleyicilerin ilgisini çekti.

Antalya Bilim Merkezi, bilimsel kavramları eğlenceli ve dikkat çekici bir şekilde sergileyerek, bilimi eğlenceli ve anlaşılır bir şekilde sundu. Uzman eğitim kadrosu, bilimsel prensipleri ve deneyleri canlı ve etkileyici bir şekilde sergileyerek izleyicilere bilimin temel kavramlarını öğretti.

Kepez Belediyesi’nin Kültür Festivali, 7 Eylül’e kadar renkli etkinliklerle Antalyalıları eğlenceli aktivitelerle buluşturmaya devam edecek. Eğlence ve kültür dolu etkinlikler için festivali kaçırmayın!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir