Kemer Turizm Komitesi, İlçeleri Kapsayan Toplantı Düzenledi

Kemer ve Yöresi Tanıtım Vakfı (KETAV) bünyesinde kurulan ‘Kemer Turizm Komitesi’, Kaymakam Ahmet Solmaz’ın başkanlığında ikinci toplantısını gerçekleştirdi. Toplantı, Kemer ilçe merkezinde bir otelde düzenlendi ve birçok önemli ismin katılımıyla gerçekleşti. Toplantıda, eylül ayında düzenlenecek olan 14’üncü Phaselis Festivali, ekimde yapılacak Sea to Sky Dünya Enduro Motosiklet Yarışı hazırlıkları, Antalya Bilim Üniversitesi ile ortaklaşa düzenlenen ‘Misafir Memnuniyeti Anketi’, Liman Caddesi’nin sorunları ve Sürdürülebilir Turizm hakkında önemli kararlar alındı.

Toplantıya katılan isimler arasında, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer Belediye Meclis Üyesi Cansın Efir, Kemer Yöresi Tanıtım Vakfı (KETAV) Yönetim Kurulu Üyesi Haydar Gümrükçü, Kemer Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (KETOB) Başkanı Dinçer Sarıkaya, Kemer Turizmci ve İş İnsanları Derneği (KEMİAD) Başkanı Rıza Sönmez gibi önemli isimler yer aldı.

Toplantıda, Kaymakam Solmaz işbirliğinin önemine vurgu yaparken, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu da Kemer’e ve turizme katkı sağlamayı hedeflediklerini belirtti. Turizm komitesi, ilçe genelini ilgilendiren konuları yakından takip ederek turizmi daha da güçlendirmeyi amaçlıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir