Göztepe’nin Antalya’daki Rakibiyle Zorlu Mücadelesi

Alanyaspor, Süper Lig’in 3. haftasında Göztepe’yi evinde konuk edecek. GAİN Park’ta yarın saat 21.00’de oynanacak karşılaşma, Muhammet Ali Metoğlu tarafından yönetilecek. Metoğlu’nun yardımcılıklarını Murat Altan, Özcan Sultanoğlu ve Oğuzhan Aksu yapacak. İki takım daha önce 12 kez karşı karşıya geldi. Bu maçlardan 3’ünü Alanyaspor kazanırken, 3’ünü ise Göztepe kazandı. 6 maç ise berabere sonuçlandı.

Akdeniz ekibi, ligin son haftasında deplasmanda Başakşehir’e 4-2 mağlup olurken, Göztepe ise evinde Fenerbahçe ile 2-2 berabere kaldı. Karşılaşma öncesi her iki takımda da eksik oyuncu bulunmuyor.

Alanyaspor, Göztepe’yi 2 asistle başladığı 10 Süper Lig maçının sadece ikisini kazanabilmiş. Bu iki galibiyeti de kalesini gole kapatarak almıştı. Son altı maçını kazanamayan Alanyaspor, lig tarihinde üst üste yedi karşılaşmada galibiyet alamadığı bir seri yaşamadı. Fatih Tekke’nin göreve gelmesiyle Süper Lig’de gol attığı bütün iç saha maçlarından puan çıkaran Alanyaspor, gol sevinci yaşayamadığı maçlardan mağlubiyetle ayrıldı. Bu sezon Süper Lig’de çıktığı iki maçta iki asist yapan Loide Augusto, geçen sezon oynadığı 26 maçta verdiği gol pası sayısını şimdiden geride bırakmak istiyor.

GÜRKAN BALCI

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir