İlçelerdeki yapı yalıtım ve izolasyon malzemeleri satan iş yerinde yangın çıktı

Antalya’da Yangın: İş Yeri Alevlere Teslim Oldu

Antalya’nın Kepez ilçesinde bulunan Yeşil Antalya Sanayi Sitesi’nde bulunan ve yalıtım ve izolasyon malzemeleri satılan bir iş yerinde yangın çıktı. Yangın, iş yerinin çalışanları sabah işe geldiklerinde alevlerin yükseldiğini fark ederek durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Hızla olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yaklaşık 1 saat süren müdahale sonucu yangını kontrol altına aldı.

İş yerinin üst katında bulunan bir esnaf, yangın sırasında yaşadıklarını anlatırken, “Üst katta ofiste oturuyorduk. Birdenbire lambalardan duman geldiğini gördük. Telaşla aşağıya indik koşturduk. Aşağıda da bizim sekreterin küçük çocuğu var, benim aklıma ilk gelen çocuğu alıp dışarıya çıkmak oldu. Çocuğu aldım ve dışarıya çıkarken alevlerin bizim dükkana geldiğini gördüm. Yangın tüpünü alarak alevlere müdahale etmeye çalıştık ancak yeterli olmadı. Çok fazla alev vardı” şeklinde ifade etti.

Yangın sonrası iş yerinde büyük maddi hasar oluşurken, polis ekipleri çevrede güvenlik önlemleri alarak trafiği kapattı. AFAD ekipleri ise hava ölçümü yaparak gereken önlemleri aldı. Yangının çıkış nedeniyle ilgili ise detaylı inceleme devam ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir