Adolfo Gaich, yeni kulübüyle anlaşma sağladı – Spor

Antalyaspor’un yeni transferi Adolfo Gaich, imza töreninde yapılan açıklamalara göre hazır bir şekilde takıma katıldı. Asbaşkan Levent Ördek, Gaich’in CSKA Moskova’da geçirdiği hazırlık döneminin olumlu etkilerini vurgulayarak, oyuncunun güçlü fiziği ve karakterinin takım için önemli bir artı olduğunu belirtti.

Asbaşkan Ali Altun ise Gaich’in takımın golcü ihtiyacını karşılayacağına inandığını belirterek, genç yaşına rağmen tecrübeli ve hırslı bir oyuncu olan Gaich’in takıma büyük katkı sağlayacağını ifade etti. Altun, Gaich’in Süper Lig’i tanıdığı için uyum sorunu yaşamayacağını düşündüğünü belirtti.

Adolfo Gaich ise Türkiye’ye ve Süper Lig’e geri dönmenin heyecanını yaşadığını belirterek, yeni bir meydan okuma ile dolu olduğunu söyledi. Gaich, takımının başarısı için bireysel hedeflerinden vazgeçtiğini ve Alex de Souza ile güçlü bir ekip olacaklarını ifade etti.

Antalyaspor’un Arjantinli yeni forveti Gaich, takım formasıyla sahalara dönmeyi sabırsızlıkla beklediğini belirtti. Transferin, kulübe büyük katkı sağlayacağına olan inancını vurgulayan Gaich, performansıyla uzun süre takımda kalmak istediğini belirtti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir