Antalya ilçelerinde devam eden altyapı çalışmaları hakkında güncel haberler

Kemer Belediyesi ekipleri, Beycik, Kuzdere, Arslanbucak, Kemer Yeni Mahalle, Çamyuva Mahallesi, ve Tekirova Mahallesi’nde yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Beycik’te çeşitli kurumlar tarafından yapılan çalışmalar neticesinde bozulan yollarda kilitli parke taşı döşeme işine devam eden belediye ekipleri, Kuzdere ve Arslanbucak mahallelerinde çeşitli nedenlerle oluşan ve tehlike arz eden çukurları doldurarak yama çalışmaları gerçekleştiriyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ise asfalt dönüşüm makinesi ile eski asfaltı eritip tekrar kullanılabilir hale getirerek, lokal yama ve çukurları kapatmakta kullanıyor.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, ilçe genelinde özveriyle çalışmalarını sürdüren belediye ekiplerine teşekkür ederek, “Vatandaşlarımızın yaşamlarını kolaylaştırmak için ilçe genelinde çalışmalarımıza ara vermeden, büyük bir özveriyle devam ediyoruz” dedi. Belediye ekiplerinin ayrıca Kemer Yeni Mahalle, kapalı pazar yeri önünde yapılan tahribatları ortadan kaldırarak düzenleme çalışmalarına devam ettiği belirtildi. Çamyuva Mahallesi Hürriyet Caddesi ve 5072 sokaktaki yol ve kaldırım tamirat işlemlerini tamamlayan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Tekirova Mahallesi’nde yeni imara açılan bölgede yol açma ve reglaj çalışmalarına devam ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir