ASAT Kanalizasyon Şebeke Hattı İle İlçeler Arasındaki Bağlantı Yenileniyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, Döşemealtı ilçesindeki nüfus artışını dikkate alarak Dünya Bankası finansmanlı Sürdürülebilir Şehirler Projesi-II kapsamında kanalizasyon şebeke hattı inşaatı gerçekleştiriyor. Proje kapsamında Altınkale, Bahçeyaka, Çıplaklı ve Yeniköy mahallelerinde toplam 76 km uzunluğunda kanalizasyon şebeke hattı çalışmaları devam ediyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, Döşemealtı ilçesinde foseptik sorununu çözmek için hayata geçirilen proje kapsamında 350 milyon TL’lik bütçeyle Altınkale, Bahçeyaka, Çıplaklı ve Yeniköy mahallelerinde çalışmalar yürütüyor. Projenin tamamlanmasıyla 18 ay içinde 76 km uzunluğunda kanalizasyon hattı döşenmiş olacak.

Altınkale ve Yeniköy mahallelerinde yoğun bir şekilde devam eden çalışmalar sonucunda 76 km’lik hattın yaklaşık 18 bin 950 metresi tamamlandı. Proje tamamlandığında Döşemealtı bölgesinin kanalizasyon ihtiyacı büyük ölçüde karşılanacak ve altyapı hizmetlerinde önemli iyileşmeler sağlanacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir