Sivas’ta Sportif Yetenekleri İki Katına Çıkaran İlginç Başarı

Türkiye Bisiklet Federasyonu ile Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, 2024 yılı faaliyet programları kapsamında düzenlenen Yol Bisikleti Türkiye Şampiyonası’nda büyük bir heyecana sahne oldu. 29-30 Haziran 2024 tarihlerinde Sivas’ta gerçekleşen yarışta, çeşitli yaş kategorilerinde yarışan 250 bisikletçi mücadele etti. Antalyaspor’un deneyimli bisikletçisi Nuri Acar, Zamana Karşı ve Yol Yarışı etaplarında rakiplerini geride bırakarak birincilikleri kazandı.

İlk gün Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı’nda gerçekleşen ve 6,1 kilometrelik mesafede yapılan Zamana Karşı yarışında Nuri Acar, Master Erkekler kategorisinde birinci olarak başarılı bir performans sergiledi. İkinci gün ise Karayün yolu üzerinde koşulan zorlu 70 kilometrelik yol yarışında da Nuri Acar, ilk günkü başarısını sürdürerek tüm rakiplerini geride bıraktı ve Sivas’ta duble yaptı.

Başarılı bisikletçi Nuri Acar, Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu ve diğer protokol üyelerinin katılımıyla düzenlenen bir törende altın madalyalarını aldı. Ayrıca Federasyon tarafından verilen ay yıldızlı birincilik formasının da sahibi oldu.

Antalyaspor tarafından yapılan açıklamaya göre, Nuri Acar’ın başarılı performansıyla kazandığı birincilikler, Türkiye Bisiklet Federasyonu ve spor severler tarafından büyük takdirle karşılandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir