Site icon Akdeniz Haberleri

116 diş hekimi mezun olurken yemin etti – İlçeler

Akdeniz Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi 2023-2024 Yemin Töreni bugüne kadar mezun olan 116 diş hekimi için unutulmaz bir gün oldu. Mezunlar, mesleklerine ilk adımlarını atarak yemin ettiler. Tören, Atatürk Konferans Salonu’nda gerçekleşti ve Akdeniz Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ayşe Gülbin Arıcı, Diş Hekimliği Dekanı Prof. Dr. Alper Kuştarcı, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Ömer Kırmalı, Doç. Dr. Nezahat Arzu Kayar, akademisyenler, öğrenciler ve ailelerin katılımıyla gerçekleşti.

Akdeniz Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Alper Kuştarcı, “8’inci dönem mezunlarını uğurlamanın gururunu yaşıyoruz. Bu mezunlarımızla aynı heyecanı duyuyoruz. Fakültemiz, kuruluşundan bu yana önemli mesafeler kat ederek ülkemizin önde gelen fakültelerinden biri haline geldi. Çok önemli bir fakülte konumundayız” şeklinde konuştu.

Dekan Kuştarcı, fakültenin alınan akreditasyonla birlikte Türkiye’deki sayılı fakültelerden biri olduğunu belirterek, öğretim üyelerine öğrencilerle ilgilenmeleri ve eğitim kalitesini yükseltmeleri konusunda teşekkür etti.

Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Alper Kuştarcı, “Mezunlarımız, hem üniversiteleri hem de fakülteleri tarafından akredite edilmiş bir kurumdan mezun oldular. Bu, Türkiye’de bir ilk. Hekimlik mesleği her zaman gelişmeye açıktır, sürekli kendinizi geliştirmeyi unutmayın. Bizler her zaman yanınızda olacağız. Size sağlık, mutluluk, başarı ve bol kazançlar diliyorum” dedi.

Tören, mezun olan öğrencilere belgelerinin takdim edilmesinin ardından diş hekimlerinin yemin etmesi ve kep atmasıyla son buldu. Mezun olan diş hekimlerine başarılar dileriz.

Exit mobile version