Site icon Akdeniz Haberleri

07 Gençlik: Spora Anlamlı Destek Verecek!

Antalyaspor’un taraftar grubu 07 Gençlik, toplumsal sorumluluk bilinciyle hareket ederek önemli bir sosyal sorumluluk projesine imza attı. İhtiyaç sahibi aileleri desteklemek amacıyla 500 adet kırtasiye çeki dağıtma kararı alan grup, projeyi Tolga Cömertoğlu, eşi Manolya Cömertoğlu ve Nergis Cömertoğlu’nun destekleriyle hayata geçirdi. Değerleri 1500 TL olan kırtasiye çekleri, özellikle maddi imkânları kısıtlı ailelerin çocuklarının eğitim materyallerine erişimini kolaylaştırmak amacıyla dağıtılacak.

07 Gençlik’ten yapılan açıklamada, projenin topluma yakışır bir şekilde en doğru cevabı verme amacında oldukları ve eğitimi destekleyerek her çocuğun eğitimde fırsat eşitliğinden yararlanmasını hedefledikleri belirtildi. Ayrıca, proje ile taraftar grubunun toplumsal dayanışma bilincini ortaya koydukları vurgulandı.

Grup, “Bizler iyilik ve ilime olan inancımızla yolumuza devam ediyoruz. Bu süreçte tribünlerimizin abisi Tolga Cömertoğlu, eşi Manolya Cömertoğlu ve ablamız Nergis Cömertoğlu’nun büyük destekleriyle ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılmak üzere kırtasiye çekleri hazırladık. Bu desteklerle eğitimde fırsat eşitliği sağlayacak ve çocuklarımızın geleceğine katkı sunmaya devam edeceğiz.” şeklinde açıklamada bulundu.

Exit mobile version